The good part

Published on 26 April 2022 at 14:28

Lang heb ik niet geweten wat ik met mijn leven wilde. Ik had wel een idee, maar nooit een concreet doel. Toen ik dat eindelijk vond,
is mijn hele leven daar om gaan draaien. Ik ben dat ‘the good part’ gaan noemen. Wanneer ik mijn doel heb behaald, ben ik in the good part van mijn leven. - Dat betekent niet dat mijn leven tot die tijd slecht is en dat ik er niet van kan genieten. Mijn doel is simpelweg hetgeen dat ik wil bereiken met mijn leven. Het ‘hogere doel’. Dat maakt het the good part. Maar voordat ik daar ben, gaat er eerst een hele lange weg aan vooraf.

 

 

Deze tekst is origineel geïnspireerd op het nummer The good part van AJR. Toen ik net was afgestudeerd heb ik hier veel naar geluisterd. Drie jaar nadat het nummer uit kwam heeft de band een officiële muziekvideo van het nummer geüpload. Dat was het moment dat zij hun good part hebben behaald.